Ontdek de vele activiteiten
in deze prachtige omgeving.

Nationaal park
Hoge kempen

Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide en stuivende duinen, grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten, ….

Terhills

Terhills strekt zich uit over een gebied van circa 356 ha in Dilsen-Stokkem en Maasmechelen, aan de rand van het enige Nationale Park van België.

Gevormd door haar verleden als industriële mijn- en grindontginningssite, wordt de omgeving vandaag gekenmerkt door weelderige fauna en flora, enorme waterpartijen en unieke verzichten vanop de mijnterrils.

Maasmechelen
Village

Een onvergetelijke winkelervaring in de open lucht. De meer dan 100 boetieks in Maasmechelen Village zijn elke dag open, van maandag tot en met zondag van 10 tot 19 uur.

Elaisa

Heeft u nood aan ontspanning en herbronning, dan zal Elaisa hun aanbod u zeker aanspreken. Ontdek hun bijzondere sauna’s en relaxruimtes. Ieder uniek op zichzelf, ieder verrassend in uitstraling en energie.

Rivierpark
Maasvallei

Het RivierPark heeft een gevarieerd landschap met een wirwar van oude rivierarmen, oeverwallen, stroomgeulen, grindbanken met aansluitend enkele goed omlijnde woonkernen.

Ontdek de omgeving.

Maasmechelen Village
Geniet als hotelgast van de VIP korting vouchers van  Maasmechelen Village. Met de VIP voucher geniet u 10% korting in de boetieks van Maasmechelen Village. Deze vouchers zijn niet geldig in de solden – en sperperiode. Vergeet hier niet naar te vragen.

 

M2 Shoppingcenter

 

Fashion Point

 

Shoppen in Maastricht

Alle winkels zijn elke zondag open!

 

Shoppen in Hasselt

 

Designer outlet Roermond

 

Terhills cable park

 

Hoge kempen

Wandelen in het nationaal park Hoge Kempen langs de toegangspoort Conecterra

 

MountainbikenetFietsroutenet

Het hotel ligt langs mountainbikenet en fietsroutenetwerk

 

Kajak Maasland

 

Cargo karting

 

Karting Genk

Boek snel en beleef Porta Cité.

© Porta Cité. All rights reserved