TRADITIONELE LUXE

Heritage

Verblijf in
traditie.

Ons ‘Heritage’ gedeelte is waar het allemaal begon. Dit prachtig stukje erfgoed is een voormalige mijningenieurswoning. Gelijksvloer bevindt zich ons culinair restaurant “Grand Cafe Leonardo” met een score van 13 bij Gault&Millau. Proef de uitstekende Italiaanse keuken met zorgvuldig geselecteerde wijnen. Bij mooi weer kan u genieten op het terras. Hier zijn ook 5 kamers die gezellig en authentieke zijn ingericht.

TIJD VOOR RUIMTE

Suite

Onze ruime suites zijn gelegen op de eerste verdieping van Heritage ingenieurswoning en zijn bereikbaar via trap of lift. Origineel karakter van gebouw is goed behouden met onder andere houten vloeren en hoge plafonds met alle hedendaagse comfort. Suites beschikken over TV zithoek. Er is ook een slaapbank aanwezig voor 1 volwassenen of eventueel 2 kinderen.  Wenst u 2 aparte bedden vermeld het zeker in opmerkingen.

LUXE BELEVING

Premium

Onze premium kamers bevinden zich op de 2de verdieping van de Heritage gebouw, zijn bereikbaar via trap of lift. Badkamer beschikt over een douche.  Wenst u 2 aparte bedden vermeld het zeker in opmerkingen.

Alles wat u moet weten

© Porta Cité. All rights reserved