TRADITIONELE LUXE

Heritage

Verblijf in
traditie.

Ontdek ons ‘Heritage’-gedeelte, waar het verhaal begon in een prachtige mijningenieurswoning. Op de begane grond straalt ons culinaire restaurant “Grand Cafe Leonardo”, bekroond met een score van 13 bij Gault&Millau. Proef de voortreffelijke Italiaanse keuken met zorgvuldig geselecteerde wijnen. Bij mooi weer nodigt het terras uit tot genieten. Ontspan in de gezellige en authentieke ambiance van onze 5 kamers. Jij bent van harte welkom om de charme van ons erfgoed te ervaren!

TIJD VOOR RUIMTE

Suite

Ontdek luxe in onze ruime suites op de eerste verdieping van het Heritage-ingenieurswoning. Bereikbaar via trap of lift, behouden ze hun originele charme met houten vloeren en hoge plafonds, voorzien van hedendaags comfort. Elke suite heeft een TV-zithoek en een slaapbank voor 1 volwassene of 2 kinderen.

Geef bij boeking aan als je 2 aparte bedden wenst. 

Ervaar comfort in stijl!

LUXE BELEVING

Premium

Ontdek comfortabele elegantie in onze kamers op de 2e verdieping van het Heritage-gebouw, bereikbaar per trap of lift. De badkamer is voorzien van een verfrissende douche. Geef bij uw reservering aan als u de voorkeur geeft aan 2 aparte bedden. Boek nu voor een aangenaam verblijf met alle gewenste voorzieningen!

Alles wat u moet weten

© Porta Cité. All rights reserved