MODERNE LUXE

Urban

Geniet van
lean luxury.

Ons nieuwe ‘Urban’ gedeelte met ruime lobby en receptie herbergt 15 kamers en een loft en biedt alle hedendaagse comfort. Hier bevindt zich ook het restaurant “Puccini” waar naast lunch en diner dagelijks het uitgebreid ontbijtbuffet wacht.

TIJD VOOR RUIMTE

Suite

Onze ruime suites zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping in de Urban gebouw en zijn bereikbaar via trap of lift. In sommige suites is een bad en een douche aanwezig. Er is airco en een koelkast aanwezig in de kamer. Suites beschikken over TV zithoek. Er is ook een slaapbank aanwezig voor 1 volwassenen of eventueel 2 kinderen. Wenst u 2 aparte bedden vermeld het zeker in opmerkingen.

LUXE BELEVING

Premium

Onze premium kamers bevinden zich in het Urban gebouw, zijn bereikbaar via trap of lift. Er is airco en een koelkast aanwezig in de kamer. Badkamer beschikt over een douche. Er is op verzoek mogelijkheid om 1 babybedje op de kamer te plaatsen. Wenst u 2 aparte bedden vermeld het zeker in opmerkingen.

HOME AWAY FROM HOME

Loft

Bevindt zich op de hoogste verdieping van de Urban gebouw en heeft groot zonnig terras. De loft beschikt over 1 slaapkamer en open keuken met saloon en sofabed, badkamer is uitgerust met douche.

Alles wat u moet weten

© Porta Cité. All rights reserved